För information eller bokning ring tel. 08-121 300 89
Mobil. 070-039 42 27

Karin

Karin har 5 års utbildning från Guang Zhou Universitet inom TCM och Akupunktur samt Tuina massage (Akupressur) Med 10 års erfarenhet inom massage och akupunktur. Karin jobbar heltid med Akupunktur, Tuina massage, huvudmassage, hotstone massage, sportmassage, pedikyr, manikyr, fotvård, 

 

Att förstå och njuta av behandlingen traditionell kinesisk medicin, konceptet akupunktur och moxibustion, massage, kinesiska traditionella behandlingsmetoder såsom formler har en solid styrka. Att behandla inom och utom i särskilt ett antal vanliga sjukdomar och venerologi. sjukdomar såsom hjärthuvudsblodkärlet, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, stroke, hemiplegi,sömnlösthet ect. kirurgiska sjukdomar, hudsjukdomar, allergier och andra symptom. 

Med traditionella behandlingsformer som akupunktur, akupressur, auriculoterapi, koppning och andra traditionella metoder beroende på diagnos och tillstånd.

Diagnostik

Kinesisk diagnos/Traditionell kinesisk diagnos är en mycket viktig del av hela den kinesiska hälsokunskapen. Utifrån den ställda diagnosen bestäms en lämplig behandlingsmetod. Diagnostiseringen handlar framför allt om att ta reda på vilka obalanser det finns i kroppen och dess energisystem. Man pratar i termer som brist eller överskott av Yin eller Yang i de olika meridianerna. Förenklat kan man säga att Yin tolkas som kylande och Yang som värmande element i kroppen.

Vi behandlar följande tillstånd

Idrottsskador
Neurologiska besvär
Akut smärta
Kronisk smärta
Myalgisk encefalomyelit (ME)
Smärtor i nacke och rygg
Skulderperiatrit
Skador
Huvudvärk
Fibromyalgi
Endometrios
Ischias
Migrän
Stress
Ångest
Känslomässiga problem
Psykiska problem
Sömnbesvär
Depression
Panikattacker
Hudsjukdomar
Eksem
Akne
Urtikaria
Matsmältningssjukdomar
Matallergi
Förstoppning
Magsår
Magkatarr
Halsbränna
Kimakteriesymptom
Gynekologi och obstretik
Oregelbundna menstruationer
Premenstruella syndrom
Rökavvänjning
Viktminskning
Andra symptom